Header Ads Widget

Pénzügyi rendszereinket, tolvajok nemzedéke fosztogatja!


A média propagandáknak köszönhetően, a megvezetett emberek többségének, továbbra sincs sejtelme arról, hogy mi zajlik Magyarországon és miért és kiktől szenvednek.

Ahhoz, hogy pontosan megértsük, mi zajlik Magyarországon, ehhez vissza kell mennünk időben az alapokhoz, a problémák gyökeréhez!

Mindenek előtt tisztázni kell azt a tényt, hogy Magyarország nem szabad, és nem egy független ország, mert egy idegen érdekeket kiszolgáló zsarnoki rendszer van érvényben, amely kiszivattyúzza a pénzt az országból. Kiknek is tartozunk, és miért is fizetjük folyamatosan, amikor a legitim hatalom Magyarországon soha, senkitől nem vett fel 1 Ft hitelt sem? Ez itt a legfontosabb kérdés! Hogy a mai napig fizetjük a hiteleket és egyre többet, ez annak köszönhető, hogy hazug volt a 1989-es  rendszerváltás és a mai napig nem volt elszámoltatás. 1989-ben meg volt rá a lehetőség, a jogrendszerünk helyreállítására, csak ez nem történt meg, hogy az elvtársak mentsék a bőrüket az ország kárára (rózsadombi paktum). Így sem elszámoltatás, sem valós rendszerváltás nem történt, sőt az elvtársak újból hatalmi pozíciókba kerülhettek, és szétlopták és szétprivatizálták az országot.

A problémák ott kezdődtek Magyarországon, amikor diktatúrával, orosz segédlettel, egy illegitim rendszert hoztak létre, ami lehetővé tette, hogy idegen érdekeket kiszolgáló élősködők, hatalmat szerezhessenek, akik szétverték Magyarország alkotmányos rendjét, meghamisították történelmünket, tönkretettek mindent, ami a népünkhöz köthető, elszámoltatás nélkül. Mivel ezek a pusztítások egy illegitim rendszerrel történtek, így simán elszámoltathatók ma is, hiszen illegitim politikai elit, jogot nem alkothat.

A tény az, hogy a baloldal az elődjeikkel együtt már ötször vitte  csődbe az országot: 1918-1920, 1948-1956, 1957-1990, 1994-1998, 2002-2010.


PÉNZÜGYI RENDSZEREINKET, TOLVAJOK NEMZEDÉKE FOSZTOGATJA!

Emberek milliárdjaitól, dollár billiókat rabolnak el évente! Egyre többet dolgozol, egyre kevesebbet érő pénzért. Mindannyiunkat virtuális rabszolgává tesznek. 






Mi történik ha az EU és az USA állampolgárai felfedezik az igazságot!






A globalista hazaáruló politikusokat, az a háttérhatalmi elit futtatja, akiknek céljuk, a káosz teremtés, a migrációs pusztítás, a családok szétverése, a megosztás, a nemzetállamok felszámolása és a gazdaság tönkretétele, EZ ZAJLIK ÉPPEN MOST, hogy ezáltal az emberek olyan kiszolgáltatott helyzetbe kerüljenek, hogy elfogadják az ÚJ VILÁGRENDET, vagyis a totális kontrollt és a globális diktatúrát!



Kezünkben van a világ egyetlen olyan jogrendszere, amely örökérvényű univerzális törvényekre épül és amely választ ad mindazokra a problémákra, amitől ma szenved ez a nemzet és az egész emberiség. 



Éljünk alkotmányos jogainkkal és kötelességünkkel, mert jelenleg az alaptörvényünk közjogilag érvénytelen.