Header Ads Widget

A globális hatalomnak a káosz teremtés a fegyvere!

KIJEVI FORGATÓKÖNYV BUDAPESTEN?

Elképesztő látni, hogyan vezetik orruknál fogva a pártok és a nyugati befolyás alatt lévő média a tömegeket, ha kell egyenesen ki az utcára egy jogosnak tekinthető felháborodást kihasználva !

Vegyétek már észre, hogy mikor uszítanak magyart a magyar ellen holmi cirkusz és odadobott gumicsonton civakodva és azt is, hogy KIK SZERVEZIK ezeket ! ! ! 


2014-ben igenis szükség van "az igazságra ráébredt emberek" tudására, hogy ne lehessen pártok bábszínházában tovább elterelni a figyelmet a valóságról !

Elképesztő látni, hogyan osztják egyesek a balliberális uszító szlogeneket és szövegeket, amikor már csak a "boldog tudatlanságban" élők nincsenek tisztában, milyen módszereket alkalmaz az USA / Mossad ha egy országban váltást akar előidézni vagy káoszt. Elég megnézni Ukrajnát !






Kétezer futball-huligánt szerveztek ma a Kossuth-térre egy tüntetésre órákkal azelőtt, hogy a belvárosban megkezdődik a fővonalú média teljes skálája által beharangozott, internetadó elleni tüntetés. A megmozdulás alig egy órája ért véget, így a kétezres tömegből néhány száz fős, látszólag egyelőre tanácstalan keménymag várakozik a belvárosban. Nem kizárt, hogy ezek a csoportok bekapcsolódhatnak a délután 6-kor kezdődő, a internetadó bevezetése ellen meghirdetett tömegdemonstrációba is, ami valószínűsíti, hogy provokátorok a kormányellenes tüntetés radikalizálására készülnek.


Amíg nem ismerjük meg valós történelmünket és jogainkat amit lehazudnak a mai napig, addig úgy rángat a hazaáruló politika és a globális háttérhatalom a hazug médiájukkal együtt, ahogyan akar.

Ha ismernénk valós jogainkat ÉS TÖRTÉNELMÜNKET nem kellene utcára menni senkinek, nem lenne nélkülözés, és soha többé nem tudna felhasználni a hatalom, a megosztásra, a gyűlölködésre, hogy kifoszthassanak, megalázhassanak, uralkodhassanak és élősködhessenek rajtunk!

Magyarországnak nincs szüksége áldemokráciákra sem kifosztó pénzrendszerre, amely a káoszteremtésre és a kizsákmányolásra lett kitalálva!


MITŐL FÉL A GLOBALIZMUS, ÉS A HAZAÁRULÓ BANDA? 

MIÉRT HAZUDJÁK LE TÖRTÉNELMÜNKET A MAI NAPIG? MIÉRT KUSSOL A VATIKÁN, AZ IGAZSÁGRÓL?
Részletek: http://napitema.blogspot.hu/2014/10/rezsicsokkentes-es-hazug-tortenelem.html



A globális HATALOM hazug, megosztó és kifosztó rendszer végterméke!


Mint ismeretes, a kormány is számít egy az amerikai titkosszolgálat által szervezett felforgatási kísérletre. Idén februárban Kijevben ugyanezzel a módszerrel távolították el az ukrán kormányt a nyugati titkosszolgálatok.


Ennek következményei ismeretesek; a kormányfő lemondott, az államfőnek el kellett hagynia az országot, Kijevben pedig egy olyan kormány jutott hatalomra, ami Washington céljait maximálisan kiszolgálja.
Igen sokatmondó, hogy a Kossuth-téren nem tegnap vagy valamelyik másik nap jelennek meg az ultrák, hanem éppen azon a napon, amikor vélhetően civilek tízezrei vonulnak majd utcára a belvárosban. Mindez valóban azt jelenti, hogy Washingtonban “magasabb fokozatra kapcsolták” az Orbán-kormány elleni politikát.