Header Ads Widget

Coach képzés - Szakma és diplomaszerzés, azonnali kereseti lehetőséggel!




Olyan eltitkolt tudásra és teremtő képességekre és szakmára tehet szert, amit hogyha nem végez mint szakmát, akkor is rendbe teheti az élete minden területét. 



Lehetősége van cégen belül dolgozni azonnal, kötetlen munkaidőben, otthonról vagy diplomaszerzés után külső cégeknek, magánszemélyeknek.


Rendbe teheti az élete minden területét, testi, lelki, szellemi, párkapcsolati és anyagi szinten egyaránt.

Kereseti lehetőség óránként, akár 3000 - 35.000 Ft.

Képes lesz megoldani minden élethelyzetet önmagával, párjával, másokkal, pénzügyi helyzetével, teremtőjével, bármi legyen is az, legyen szó testi, lelki betegségekről, vagy anyagi problémákról!

Nem minden a pénz! Ma az emberek tele vannak problémákkal és fogalmuk sincs, honnan, miért és kitől kapják a pofonokat az életükre, ami lehet, betegség, baleset, családi és anyagi probléma, ezek mind kivétel nélkül Teremtői szintről vannak megszervezve és mind kivétel nélkül tetteik következménye! Lehetősége van megtanulni, hogyan működik az élet az ember és a világ. Tudást szerezhet arról is, kik vagyunk, honnan jöttünk, miért jöttünk, hová megyünk és mi a feladatunk ezen a földbolygón.


Eddig mekkora veszteség érte, anyagi, fizikai és lelki területen azért, mert hibás döntéseket hozott?




FONTOS TUDNI!


Oktatási rendszerünk, égi alapelvekre épül TISZTESSÉG, ERKÖLCS, BECSÜLET és bolygó szinten egyedülálló.

Egy végeláthatatlan bevételi forrást kínálunk, a piac ár töredékéért, a piac legmagasabb jövedelemszerzésében részesülhet, ami ráadásul örökíthető. 

Egy olyan új és a világon egyedülálló szakterületet nyújtunk, amit úgy hívnak "EMBER ÉS ÉLETJOBBÍTÓ COACH". 







Hogyan dolgozik egy COACH?

Először is megkeresi a problémák okát, mert minden problémának, lelki, fizikai, anyagi, párkapcsolati problémáknak, és minden betegségnek, lelki okai vannak. Tehát ha csupán saját célra használja ezt a tudást, akkor is rendbe teheti az élete minden területét.






JELENTKEZZEN DÍJ ÉS KÖTELEZETTSÉGMENTES KÉPZÉSÜNKRE!

Regisztráció után e-mailben megküldjük a további információkat. 



Regisztráció és további részletek>>