Header Ads Widget

Ember és életjobbító COACH képzés!

Egy olyan új és a világon egyedülálló szakterületet nyújtunk, amit úgy hívnak "EMBER ÉS ÉLETJOBBÍTÓ COACH".

Lehetősége van cégen belül dolgozni azonnal, kötetlen munkaidőben, vagy diplomaszerzés után külső cégeknek, magánszemélyeknek. Olyan szakmára, eltitkolt tudásra és teremtő képességekre tehet szert, ami nem évül el, és amit nem kaphat meg sehol máshol. 

Kereseti lehetőség óránként, akár 3000 - 35.000 Ft.







Hogyan dolgozik egy COACH?

Először is megkeresi a problémák okát, mert minden problémának, lelki, fizikai, anyagi, párkapcsolati problémáknak, és minden betegségnek, lelki okai vannak. Tehát ha csupán saját célra használja ezt a tudást, akkor is rendbe teheti az élete minden területét.







KÉPZÉSEK

  • Alapképzés-Díjmentes
  • Coach képzés + Aranykor az első hónapban 19,700 Ft.
  • Coach képzés + Aranykor a második hónaptól 9,800 Ft.
  • A képzéseket igénybe lehet venni, személyesen és online. Ha lemarad valamelyik előadásról, a webirodájában vissza is nézheti!

Kétféleképpen szerezhet jövedelmet:

  1. Azonnali és korlátlan kereseti lehetőségben részesül tanulók szervezésével. Ahhoz hogy a befizetett tandíjak visszaosztásából részesüljön, Önnek is tanulóvá kell váljon.
  2. Diplomaszerzés után coach szakmában dolgozhat külső cégeknek 3000-35,000Ft/óradíjért.



Előnyök:

  1. Azonnali kereseti lehetőség! Úgy szerezhet tudást, szakmát, diplomát, hogy közben az anyagi problémáit is felszámolhatja. Ez 6-7 számjegyű jövedelmet jelent.
  2. Amit csinálunk, az az egész emberiséget érinti. Minél nagyobb a káosz annál jobban érinti.
  3. Egy olyan közösséghez tartozhat, amely politika és vallásmentes szervezet, ahol bármilyen problémára, megoldást és módszert kap.
  4. A tudást közvetlen Teremtői szintről érkezik. Nem szcientológiai, nem vallás, nem egyház.
  5. Tevékenységünk bírósági engedéllyel rendelkezik.
  6. Örökíthető bevételi forrás.






Amennyiben fontos Önnek az anyagi biztonság, az egészség, az élet, az ember és a világ működésének ismerete, az önismeret, a közvetlen Teremtői szintről szerezhető információk azzal kapcsolatban, hogy mi várható és mit kell tenni, akkor regisztráljon díj és kötelezettségmentes alapképzésünkre.

További részletek