Header Ads Widget

Milyen DEMOKRÁCIA és milyen IGAZSÁGOT képvisel az a rendszer, amelynek erkölcsi és jogi alapja is gyilkosság!

A jelenlegi demokráciánk erkölcsi alapja gyilkosság, KÁIN, megöli ÁBELT. A jogi alapja szintén gyilkosság, Romulus megöli Rémuszt.
Mitől demokrácia, ahol nincs visszahívhatóságra lehetőség? EZ NEM NÉPURALMAT JELENT, HANEM NÉPHÜLYÍTÉST! Milyen az a nyugati demokráciának nevezett rendszer, amely szembe megy az univerzális égi törvényekkel, a Teremtő Istennel, hogy ember és Isten közé állva a saját maguk által kreált és Isteni törvényeknek beállított hazugságokkal, napi szinten felhasználhassák az embereket EGYMÁS ELLEN, a megosztásra, a gyűlöletkeltésre, a félelem keltésre, a hazugságok terjesztésére, és ha kell egymás legyilkolására, hogy ezáltal biztosítsák saját hatalmukat. Az univerzális égi törvényeket nem lehet lehazudni, lefizetni vagy becsapni senkinek, semmilyen áldemokráciával, és semmilyen.....izmussal, mert az igazság nem földi termék és tetteinknek súlyos következményei vannak egyénre szabva minden embernek.
Fontos tudni, hogy hazánkat nem a magyar jogrendszer tette tönkre, sem erkölcsi, sem anyagi, sem oktatási, sem egészségügyi szempontból.

Vannak akik úgy gondolják, hogy egy diktatúrával ránk erőszakolt illegitim rendszerrel a végtelenségig lehet hazudni, lopni, csalni, zsarolni és élősködni ezen a nemzeten, akiknek ez az ország nem több mint egy lakópark, akik jogilag a lábukat nem tehetnék be a parlamentbe, mert ez az ország nem a nemzetgyalázó élősködők tulajdona még akkor sem ha illegitim rendszerrel legitimitást szereztek maguknak. Más országokkal ellentétben Magyarországnak van tulajdonosa, akit nem lehet megvenni, aki fölött nincs hatalma egyetlen földi hatalomnak sincs, és van örök érvényű jogrendszere, ami eleve kizárja a hazaáruló élősködőket minden hatalomból, amelyet nem írhat felül senki, sem az USA, sem az EU, sem a PÁPA sem más. Akinek ez nem tetszik az pereljen a Teremtő Istennel. Kezünkben van a világ egyetlen olyan jogrendszere, ami örök érvényű, ami a Teremtő Isten által ránk ruházott univerzális égi törvényekre épül, aki nem azonos az ószövetségi gyilkoltató, gyarmatosító, félelemben tartó Istennel, ami választ ad mindazokra a problémákra amitől ma szenved az egész emberiség, ami a népért van, ami a valódi demokráciát jelenti, ahol nem jogszolgáltatás van hanem igazságszolgáltatás, és ahol a teremtő Istent és népet nem lehet kizárni a hatalomból, ami biztosítja az emberi méltóságot és megélhetést.
Tehát nem nekünk kell felzárkózni EURÓPA kellős közepén senkihez, mert Magyarországnak nincs szüksége semmilyen kifosztó sátáni rendszerre, sem a fedezetlen pénzükre és nem kell nélkülöznie senkinek ebben az országban, ha ébredünk és élünk örök érvényű jogainkkal és nem a hazugságokat terjesztjük.


NÉHÁNY FONTOS INFORMÁCIÓ A SZENT KORONA ALKOTMÁNYÁRÓL!


Magyarország a Szent Korona országa, a világ végezetéig.
A Szent Korona nem egy tárgy egy szimbólum mint más királyságoknál, hanem élő minőség de személy fölöttivé teszi az uralom forrását, aki ezzel védelmezi a nemzet jogait még a királlyal szemben is. Tehát örök érvényű jogokról beszélünk. Mivel a Szent Korona nem csak jogvédő hanem tulajdonos is, így tulajdonosa mindennek ami Magyarországon, a föld alatt és fölött található, ami kizárja hogy a nemzeti vagyon idegen kézbe kerüljön. A Szent Korona a joggyakorlást nem 1 személyre bízza például a királyra, hanem a fele, fele arányában a nemzetre és a királyra. Ezzel kizárja a hatalom visszaélésének lehetőségét és azt, hogy a Teremtő Istent és a népet ki lehessen zárni a hatalomból. Ha nincs király, az összes jog gyakorlása ideiglenesen a nemzetre hárul, a Szent Korona alkotmányának megfelelően.


UGYE ÉRTED, MIÉRT TÁMADJA HAZÁNKAT A SÁTÁNI HATALOM ÉS SZEKÉRTOLÓI? ÉS MIÉRT HAZUDJÁK LE TÖRTÉNELMÜNKET? 
 





Magyarország ma is alkotmányos királyság és nem vett fel soha, senkitől 1 Ft hitelt  sem!