Header Ads Widget

Négy európai kormány kezdeményezte az Európai Egyesült Államok létrehozást, a nemzetállamok felszámolását.

Felfogtad, hogy amit ma demokráciának neveznek annak semmi köze a népakarathoz? Amihez köze van az az érzelem nélküli sátáni élősködők által képvisel kő kemény diktatúra, akik a pusztításra lettek teremtve!

A német, olasz, francia és luxemburgi parlament vasárnap egy nyílt levelet tett közzé, amiben kezdeményezik az Európai Egyesült Államok létrehozását, és az európai nemzetállamok felszámolását.

A német, olasz, francia és luxemburgi parlamentek alsóházai vasárnap közzé tettek egy nyílt levelet, amiben felhívást tesznek az európai országokhoz az Európai Unió jelenlegi formája helyett egy föderális európai állam létrehozására.

„Eljött az ideje a politikai integráció szorosabbra vonásának, a szélesebb jogkörökkel rendelkező föderális állam létrehozásának. Tudjuk, hogy egy ilyen kezdeményezés erős ellenállásba ütközik, de az egyesek inaktivitása nem válhat mindenki más paralízisének okozójává. Azok, akik hisznek az európai eszmékben, képesek kell legyenek új életet lehelni beléjük ahelyett, hogy végignézik menthetetlen bukásukat.”

A La Stampa olasz napilapban közölt nyílt levélen szerepel a négy ország parlamentjei elnökeinek aláírása, így ez egy valóban hiteles dokumentum, azt jelenti, hogy a választott képviselők elkötelezettek saját országaik felszámolása iránt. Norbert Lammert, a Bundestag elnöke, Claude Bartolone, a francia nemzetgyűlés elnöke, Laura Boldrini, az olasz képviselőház elnöke, és Mars di Bartolomeo a luxemburgi képviselőház részéről mind aláírták a kezdeményezést, ők országaik nevében vállalják, hogy csatlakoznának a föderális európai államhoz.

A vezető politikusok a britek Európai Unióból kilépésével indokolták a kezdeményezést: szerintük „gyors cselekvésre” van szükség, és fel kell számolni a nemzetállamokat, mielőtt még más országok is bejelentik kilépési szándékukat, és beindul az Európai Unió felbomlása.




Forrás: hidfo.ru



Ha nem ébred az emberiség le lesz törölve erről a földbolygóról, atombombástól, vallási dogmástól, és áldemokráciástól együtt.

Most éppen a CEU körül forog a világ, amelyet Soros György patronál, aki az alapítványain keresztül finanszírozza a teljes bevándorlást amelynek egyetlen célja van az, hogy átszínezzék Európát, mint az Egyesült államokat, hogy bevezessék az egész világon a teljes diktaturát, MIKÖZBEN DEMOKRÁCIÁRÓL beszélnek, hiszen ez a fajkeverés is diktatorikus módon történik, amire SENKITŐL NEM KAPTAK FELHATALMAZÁST.

Részletek: http://napitema.blogspot.hu/2017/04/ha-nem-ebred-az-emberiseg-le-lesz.html