Header Ads Widget

Hány millió áldozat kell, hogy felébredjünk és tudjunk is valamit?

Minden pusztítás, testi, lelki, szellemi és anyagi szinten egyaránt, ez mind 1 tőről fakad, és ez a Káin és Ábel féle sátáni életforma, amely a gyűlöletkeltésre, az egymás kihasználására, kifosztására, megosztására, gyarmatosítására és legyilkolására épül. A lexikális információkra építkező  oktatási rendszer meg egyenlő a nullával.

Ez a KÁIN és ÁBEL féle sátáni életforma SZÖGES ELLENTÉTE A MAGYAR JOGRENDSZERNEK ÉS ILLEGITIM EBBEN AZ ORSZÁGBAN, amely a pusztulásra van ítélve, mert szembe megy minden univerzális törvénnyel. Nincs olyan ....izmus (KOMMUNIZMUS, NÁCIZMUS, LIBERALIZMUS, GLOBALIZMUS, CIONIZMUS, KAPITALIZMUS, stb...) ami ezt a MOCSKOT megmenti.

A lebutított tömeg meg ezt a pusztulást erőlteti, akik még mindig úgy gondolják, hogy az ILLEGITIM pártjuk, vagy vallásuk vagy mások fogják eltakarítani az életükből azt a szemetet, amit ők maguk teremtettek saját maguknak, mert fogalmuk sincs a létezésről és fogalmuk sincs arról, hogy honnan kapják a pofonokat az életükre, mitől élnek kilátástalanságban, félelemben, depresszióban és mindenféle problémákkal, betegségekkel, ami nem más mint TETTEIK KÖVETKEZMÉNYE, AKÁR TETSZIK, AKÁR NEM.

Meg van minden jogunk és eszközünk, hogy VÁLASZTÁSOK és TÜNTETÉSEK nélkül, eltakarítsunk a sátáni fajzatokat minden hatalomból, mert ez az ország nem a nemzetgyalázó, idegen érdekeket szolgáló élősködők tulajdona, még akkor sem ha egy ILLEGITIM rendszerrel legitimitást varázsoltak maguknak.
http://napitema.blogspot.hu/2017/01/hogyan-vedi-jogainkat-es-tulajdonunkat.html