Header Ads Widget

Tüntetések előtt és helyette jó lenne néhány aprósággal megismerkedni!

Ma minden problémánk gyökere pont ez a hazugságra épülő sátáni oktatási rendszer. Mindent tanítanak aminek többségére soha nem lesz szükség, és semmit az életről ami valós, megfogható, működik és nélkülözhetetlen az élethez. 

Vajon mitől van ennyi elmebeteg, bűntudatban, félelemben és depresszióban élő agyon tanult és hibás tudással rendelkező ember ezen a földbolygón? Azért, mert a tudás az nem valamelyik gyarmatosító élősködő tollából születik, akik ember és Isten közé állva lassan összeugrasztottak mindenkit, mindenkivel, hogy élősködhessenek az emberek nyakán. 

A tudás, a képesség és minden energia forrás fentről érkezik és bennünk van. Pont ez van lehazudva, hogy a lebutított birkacsordával lehessen menni tüntetni, káoszt teremteni, acsarkodni, gyűlöletet kelteni, és ha kell egymást legyilkolni, erre épül az összes agymosó SÁTÁNI KIFOSZTÓ PÉNZ ÉS VALLÁSI DOGMARENDSZER.

Nem arra lettünk teremtve hogy egy sátáni rabló kifosztó pénzrendszert eltartsunk, akik létezésük óta más nemzetek nyakán élősködnek, hanem a teremtésre. Magyarországnak nincs szüksége sem a sátáni pénzrendszere sem a fedezetlen pénzükre, sem az Istenükre és nem kell nélkülöznie senkinek ebben az országban, ha ébredünk és nem a hazugságokat terjesztjük. 

A majdnem 0 Ft-ból előállított fedezetlen semmivel tartják rabszolgaként az egész emberiséget. Nem beszélve arról hogy a semmiből előállított semmiért, még kamatot is szednek. Pénz lett az érték és pénz lett az Isten, miközben belül rohad az egész emberiség és fogalmuk sincs az embereknek, hogy honnan kapják a pofonokat amelyek gyorsan jönnek, ilyen a bűntudat, félelem, depresszió stb.. , mert minden betegség lelki eredetű, ebből származik minden problémánk és nem abból amivel hülyítenek. Az univerzális törvényeket nem lehet lefizetni, le hazudni, megkerülni senkinek, akár tetszik akár nem, ahol már a gyilkoltató, gyarmatosító Isten sem a pénz nem segít. ITT A PROBLÉMA GYÖKERE!

Amit ma a gazdasági szakemberek növekedésnek vagy fejlődésnek neveznek az anyagi világhoz kötött hibás tudásukkal ez nem más mint az, hogy saját magunk alatt vágjuk a fát még gyorsabban és mindezt a fedezetlen pénzért, az értéktelen semmiért. Lassan már nincs 2 nap egyforma időjárás, miközben elvesztettünk mindent ami összeköt a teremtővel, lassan a pénzt fogjuk megenni és meginni. 

A PROFIT ORIENTÁLT fogyasztásra, vásárlásra vagyis a pusztításra ösztönző vízszintes pénzrendszerek , AMIVEL LERABOLTÁK AZ EGÉSZ VILÁGOT megbukott, meg kellene állni és legalább 1 alkalommal függőleges síkon kellene gondolkodni, legalább 1 alkalommal felfele nézni, mert innen kapunk minden energiát és INGYEN erre épül a Szent Korona tan, mert ez a föld nem a tiétek és nem a gyarmatosító, gyilkoltató Istenetek teremtette! És jó lenne ha ÉBREDNÉNEK AZ EMBEREK, mert az atombombák árnyékából kiabálni a demokráciát ez nem a fejlődésről, és a békéről szól, hanem a pusztulásról, amit saját kifosztóink félelmükben generálnak. 

Egyébként a gazdaság felpörgetéséhez, nem lerabolni és kifosztani kell az embereket, hanem ADNI, mert pénzből van a legtöbb. Ez ennyire egyszerű, mert nincs hiány semmiből és senkiből! Például az illegális bevándorlóknak jut bőven, akik csak a káoszt és a pusztítást végzik, mindenütt ahová betették a lábukat.








Az emberek nagy része, még mindig onnan várja a jólétet ahonnan soha nem lesz. 
A melót és jólétet nem a kormányok adják, hanem a PIAC. Ma már nem elég dolgozni reggeltől estig, gyártani és termelni mert ez nagyon messze áll a bevételtől. Ma egy robotizált és többszörösen telített piacból élünk, ahol nincs hiány senkiből és semmiből. 

Ha már a fejlődét és a kényelmet elfogadtuk, akkor ideje lenne azt is megtanulni, hogy a robotizált világunk egyre kevesebb emberi munkaerőt igényel, többek között ezért van ennyi munkanélküli, miközben egyre többen leszünk.

Az hogy ez mikor jut el a munkahely teremtő hazugságokra szavazó, megvezetett emberekhez ezt nem tudni, mert ez senkinek nem érdeke sem a politikusoknak, mert ők pont ezzel akarnak választásokat nyerni, sem a bankoknak, mert ők hitelt akarnak adni, mindenféle hatástanulmányok nélkül, aminek visszafizetését a sehol nem garantált munkahelyektől akarják vissza szedni, kamattal.  

Továbbá felül kellene emelkedni a Kádár korszakon és a nagy jó lét illúziókon, mert ezt a rendszer nem megszüntették hanem csődbe ment óriási kilátástalanságot hagyva maga után és kártyavárként dőlt össze, mert az is hitelre, hazugságokra és tömeggyártásra épült. A piac meg nem ismeri a dumákra épített minőséget, fejlődést sem a gazdasági növekedést.






Tanuljon olyan szakmát ami nem évül el, és a megszerzett tudást naponta használhatja, saját maga és családja boldogulásához.